Der er ikke noget, der er så fantastisk som at invitere hele familien med på en eventyrlig ferie til Disneyland – og faktisk er det også både lettere, billigere og tættere på, end de fleste er klar over.

Der er nemlig ingen grund til at rejse helt til Amerika for at opleve Disneys barnlige univers. I skal bare tage til Paris og her opleve, hvad det hele drejer sig om.

Og når I er fremme, så er der især 3 ting, I ikke bør gå glip af i Disneyland Paris.

Hotellet

For det første er der tale om det smukke hotel, der er knyttet til Disneyland. Her er der nemlig ikke tale om den gængse indretning. Alt er gennemført, og du vil derfor føle, at du befinder dig i et univers, hvor alt har med Disney at gøre.

Selv de mindste ting vidner om Disney, og derfor kan det godt betale sig at lægge mærke til de helt små detaljer alle steder.

Forlystelserne

For det andet bør I prøve de forskellige forlystelser, som parken har at byde på. Der er nemlig nogle for alle aldre forstået på den måde, at de små kan nyde ture med ro på lige såvel, som de ældre kan få lidt mere fart over feltet.

Derudover er der flere forlystelser, som hele familien kan nyde sammen og også beundres ved. For som med hotellet er alt gennemført helt ned til den mindste detalje, og derfor vil en eventyrlig verden åbenbare sig ved hver enkelt forlystelse.

Paraden

Oplev også en parade når I befinder jer i Disneyland Paris. Før I tager afsted, bør I orientere jer i det program, som hører til parken, på den måde sikrer I nemlig, at I ikke går glip af nogle af de begivenheder og arrangementer, som finder sted.

 

 

You might also enjoy: