Rejseblogging kan være dyrt

Rejseblogging er en af ​​de dyreste nicher at være i. Du skal betale for flybilletter, lufthavnsafgifter, visumansøgning, hotelreservationer, rejsepakker, rejseforsikringer, rejseudstyr og gadgets og så videre.

 

Selvfølgelig er der måder at reducere omkostningerne på, såsom at købe dine flybilletter under et salg, at drage fordel af hotelrabatter, eller at få gruppepakker til at kompensere for udgifterne til ture, men du skal stadig betale en betydelig sum penge, når du rejser.

Tjen penge på rejseblogging

En anden god måde at få dækket rejseblogomkostninger på er at tjene penge på din blog. Det der er godt ved denne rute, er, at du kan kombinere forskellige indkomststrømme for at sikre, at du tjener støt på din blog.

 

Her er nogle måder at tjene penge på at rejseblogging:

1. Affiliate Indkomst

Kort sagt er affiliate-indkomst indtægt opnået ved at sælge produkterne fra din affiliate-partner. Tænk på bookingsider som for hoteller og feriesteder eller Airbnb for private overnatninger. Når en person booker et værelse via dit affiliate-link eller banner, er det allerede en indkomst for dig.

 

2. Sponsorsrejser

En sponsoreret tur er en måde for turistbureauer at promovere en lokal destination. Når man laver en sponsortur, vil en turismeoperatør organisere en tur, invitere bloggere og journalister til at slutte sig til dem, derefter tage gæsterne rundt til de forskellige turiststeder på den pågældende destination og få dem til at prøve lokale retter.

 

Husk dog, at ikke alle rejser er betalt, men det er en fantastisk måde at netværke med andre rejsebloggere såvel som lokale turistkontorer.

3. Displayannoncer

 

At køre displayannoncer på din hjemmeside er også en populær måde at tjene penge på. Afhængigt af hvor stor din månedlige trafik er, er nogle populære annoncenetværk og annonceadministratorer, du kan kan ansøge fra som f.eks Google. Virksomheder betaler bloggere baseret på klik og visninger.

4. Direkte annoncer

Når du får direkte annoncer, behøver du ikke at samarbejde med et annoncenetværk for at køre annoncer på dit websted. Du samarbejder direkte med virksomheder eller brands i at køre deres annoncebannere på din hjemmeside. Omkostningerne ved direkte annoncer vil i høj grad afhænge af flere faktorer, såsom din blogtrafik, domæneautoritet, hvor dine læsere kommer fra, og placeringen eller placeringen af ​​annoncebanneret. Køb hjemmeside.

 

5. Sponsorerede indlæg

Sponsorerede indlæg ligner på en eller anden måde direkte annoncer, men i stedet for at placere annoncebannere, vil du udgive brandartikler i din blog. For sponsorerede indlæg bestemmes prisen for artiklens placering normalt af blogtrafik og domæneautoritet.

 

6. Start et kursus

 

Du kan også konvertere dine blogtips til et kursus. For at målrette dine læsere, der ser på at få succes med at arbejde med turistkontorer. Det kan være et modulbaseret online kursus, eller du kan lave en videooptagelse af dig, hvor du fortæller om dine tips inden for et bestemt emne.

 

7. Rejserådgivning

Ud over disse kan du oprette en rejsekonsulenttjeneste, især hvis du har fået nok erfaring med internationale rejser.

 

Du kan tilbyde rejseplanlægning eller visumansøgningstjenester for at hjælpe rejsende med at navigere til forskellige dele af verden. Du kan gøre det via e-mail, telefonopkald eller videokonferencer, som er meget populært i dag.

 

Konklusion

Hvis dit mål er at tjene penge på din rejseblog, er der forskellige måder, du kan gøre det på. Du kan oprette og sælge digitale produkter eller lancere digitale tjenester oven på traditionelle metoder som annoncer og brandede artikler. Du kan også lave en kombination af disse for at sikre, at du har en stabil indtjening.

You might also enjoy: