En investering i kryptovaluta garanterer dig ikke rigdom og frihed – men chancen er der. I 2021 havde kryptovaluta en markedsværdi på over 13 billioner kroner. Derfor kan det være en fantastisk idé at vælge at investere i kryptovaluta, er man i tvivl om, hvor man skal bruge sine penge. Der er mange, der tænker Bitcoin som det første, når man siger kryptovaluta, da det er den mest kendte. I dag er der dog også flere på markedet. I denne artikel kan du lære, hvordan du selv kommer i gang med at investere i kryptovaluta på aktiemarkedet.

Pas på med svindel

Køb kryptovaluta, men vær stadig opmærksom. Der er relativt nyt på aktiemarkedet, og derfor skal man også være klar over, hvad man går ind til. Det er f.eks. godt, at du er klar over, at det er et område inden for aktiemarkedet, der ikke er komplet reguleret endnu. Men derfor kan det stadig være en god investeringsmulighed, hvis du har modet på at kaste dig ud i det. Du kan jo prøve at fortsætte med at læse med.

Vælg en handelsplatform

Når du skal i gang med at investere i kryptovaluta, vælger du som det første den platform, du gerne vil bruge. Dit system bør aldrig lede til yderligere frustration, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en platform, du kan finde ud af at bruge, og som du føler dig tilpas med.

Hvad skal man vurdere en handelsplatform ud fra?

Der er flere ting, du kan kigge på, når du skal i gang med at vælge den rette handelsplatform. Du kan f.eks. kigge på en række af faktorer som gebyrer – hvad tager de for at veksle? Sikkerhed, brugervenlighed, generelle funktioner og lignende.

Denne platform anbefales

Til kryptovaluta kan det være godt at bruge den handelsplatform, der hedder eToro. Disse har en kurtage på 0 kr., hvilket også er noget af det, der er med til at gøre dem til en meget populær handelsplatform. Her kan du finde et udvalg på over 3000 forskellige aktier- hvor de naturligvis også kan findes iblandt! Læs mere om kryptovaluta investering her med det samme, fordi der ikke er noget, der hedder at have for meget information, når man skal lave en investering.

Opret en konto på din handelsplatform

Hvis du bruger eToro, så er det nemt at oprette en konto. Her skal du blot gå ind på deres hjemmeside og trykke på ”deltag nu”, der er markeret som en grøn kan oppe i højre hjørne. Herefter vil du modtage en bekræftigelses email, og herefter er du faktisk allerede klar til at begynde at sætte dine første penge ind på din konto og købe kryptovaluta til dig selv. Køb kryptovaluta allerede i dag, og så kan du hurtigt komme i gang med at lave en spændende investering.

You might also enjoy: