Barcelona er en by med rigtig mange seværdigheder. Der er så meget som turist du kan opleve og som du ikke må gå glip af. Her får du en guide til de mest fantastiske seværdigheder i Barcelona.

 

Først og fremmest så besøg Sagrada Família – det er en skøn seværdighed, som du skal opleve og her er der tale om en kirke lavet af en berømt arkitekt. Kirken er uden sammenligning den meget berømte arkitekt Antoni Gaudís mesterværk og livsværk. Antoni arbejdede med konstruktionen af Sagrada Família kirken fra 1883 indtil han døde 14 år senere.

 

Han nåede blot aldrig at opleve den færdig – men I dag er kirken én stor byggeplads, og planen er at kirken skal stå helt færdig i 2030. Det er den højeste bygning i Barcelona. Og den kan derfor ses fra det meste af byen – så husk at få taget et billede af den. Du kan også opleve Casa Batlló – et stort mesterværk af Gaudí. Denne bygning huser beboelse, og er bygget i den samme organiske stil, der også ses i forbindelse med Sagrada Família kirken.  Casa Batlló stammer helt tilbage fra 1906. En attraktion du ikke må gå glip af.

 

Skal du shoppe?

 

Så tag forbi La Rambla som minder om vores københavnske strøg. Masser af liv og glade dage byder dette sted på. Der er særligt gang i den om aftenen og weekenden. Tag lidt fri og hyg jer i gaden – kig jer i butikkerne – tag på restaurant – nyd aftenen som aldrig før og få skabt en masse minder.

 

For mange år siden var La Rambla faktisk en udtørret flod, der havde sit udspring i Collserola-bjergene og løb ud i havet. Men sjovt nok er det i dag Barcelonas berømte boulevard.

 

Langs hele boulevarden ligger der en række restauranter og butikker. Så skal du shoppe – så husk din pung og pas godt på den – da der stadig findes lommetyve.

 

Elsker du fodbold og er din mand med på turen? Så tag forbi Camp Nou – dette stadion er hjemmebane for FC Barcelona. Og med sine over 100.000 pladser er det samtidig Europas største. Det er virkelig en kæmpe oplevelse for enhver fodboldelsker. Du kan endda booke en rundtur på stadionet, hvor du kan opleve at se fodboldspillernes omklædningsrum, tilskuerpladserne og komme en tur i presserummet og sponsorlogen.

 

Så Barcelona er for alle – hvad enten du er til gamle bygninger, kultur eller fodbold. Og så har vi endda ikke været inde på den gode mad og det festlige natteliv.

 

En storbyferie i Barcelona vil altså kunne tilbyde lige præcist det, som du søger – uanset hvilken form for storyferie, som du ønsker.

You might also enjoy: