Inden man går ind i et ægteskab, der handler om hengivelse og at bruge resten af livet med ét menneske, så er det klart, at man skal gå ind i det med en fest. Man kan naturligvis feste, selvom man er gift, men det er alligevel noget, de fleste ender med at skære ned på. Det kan være, at du skal gøre noget for at sørge for, at din ven bliver sendt godt ind i ægteskabet. Det gør man naturligvis med en polterabend, som også lidt skal være et symbol på, at man ”efterlader” det vilde liv med gutterne for at blive en gom. I denne artikel kan du læse om tips og tricks til, hvordan du holder en god polterabend.

Det praktiske: uden mad og drikke …

Du kender sikkert resten – og det er også vigtigt med mad og drikke, når man er til en polterabend. Her er det måske mest alkohol, man indtager, men det er der heller ikke noget i vejen med. Men det er vigtigt, at der er sørget for, at der er nok alkohol til dagen, og at der også er noget mad, man kan få at spise. Flere glemmer at spise, når de drikker, og det er langt fra sundt. Man kan også holde til mere, hvis man har mad i maven. Når man er til sin polterabend, så er det trods alt planen, at man skal holde længe.

Strip skal der til

Der er nogle traditioner, som ofte går igen, når det handler om polterabend. Der er f.eks. mange, der holder sig til traditionen om, at der skal være noget strip. Det må gerne blive lidt beskidt på en polterabend, og det er jo også noget, der sker, inden man skal til at gå ind i noget, der kan føles som et helt andet liv. Du kan finde strip på https://skystrip.dk/ allerede i dag, så der er styr på det.

Du kan finde noget med fart

Der er også mange, der laver noget, hvor der er tempo på til en polterabend. Det er ofte en dag med højt humør og meget energi, og det skal da udnyttes! Mange vælger f.eks. at tage hen på en paintballbane for at tage en venskabelig kamp. Men det kan også være andre ting, som f.eks. at køre gokart eller være oppe for at klatre et sted.

Skal gommen klædes ud?

Rigtig mange synes også, at der er tradition for, at det skal være lidt pinligt for gommen på hans polterabend. Her klædes gommen ofte ud i dametøj og sættes et sted på gaden, hvor det er muligt at købe kys og kram fra ham. Det er pinligt – men det er også lidt en del af det, vi tænke på, når vi tænker på polterabend.

 

You might also enjoy: